Nagy&Nagy Borok

A Nagy&Nagy Borászat boraiban a kézműves hagyományok és a ­korszerű reduktív borkészítés íz-harmóniája ötvöződik.
 

Fehérbor  |  Vásárlás »

Nagy Noémi személyes kedvence, melyben az érett Irsai szőlő hűen őrzi az intenzív muskotály ízt, a balatoni nyár zamatát.

Mint a tavaszi reggel, oly friss, üde ez az Olaszrizling. Virágillat keveredik benne a gyümölcsös ízzel.

Nagy Lajos favoritja ez az intenzív karakterű, meszes alapkőzetről származó, egzotikus zamatú Sauvignon, mely véget nem érő mesékkel ringat.

A magyar nemesítésű illatos fehérbor sokunk kedvence. Melegebb évjáratokban hosszú, kerek formát ölt, és úgy itatja magát.

A gyümölcsös Zenit és a muskotályos zamatú Irsai sorsszerű találkozása, melyből sikeres házasság is válhat!

A Balaton igazi kincse ez az érlelt karakterű Olaszrizling, melyben a bazaltos hegyek visszhangoznak.

Autentikus helyi ízt és zamatot őrző száraz fehérbor, mely a Badacsony és a Balaton-felvidék szülötte, ám jó híre és illata messzire visz.

 

Rosé bor  |  Vásárlás »

Olyan, amilyen egy rozénak lennie kell: friss, ropogós, piros gyümölcsökkel teli. ­Mindenhez jó, amihez elkél egy kis könnyedség.

A híres kék fajtából frissen, lendületesen kinyert rozé, sok piros gyümölccsel. Nagy Franciska titkos receptjével, azaz némi romantikával töltve.

 

Vörösbor  |  Vásárlás »

E hiánypótló, fűszeres zamatú vörösborban egyszerre érezzük a finom tannin, a leheletnyi új fa és az érett gyümölcs jellegzetes illatát.

Nagy&Nagy Borászat

A Nagy és Nagy Kft. családi vállalkozás 1999-óta szolgálja a Balaton-felvidéki csodás termőhelyek borkedvelőit. A kezdetekkor kizárólag borfelvásárlással és továbbértékesítéssel foglalkozott. Később szőlőfelvásárlással, majd szőlőtermesztéssel is bővült a profil, ma 30 hektárral rendelkeznek, ez fogja biztosítani a távlati célként szereplő kiemelt tételek alapanygát. Az első komolyabb lépésnek az számított, amikor a ’90-es évek végén, a Tapolcától 12 km-re fekvő faluban, Uzsán megvásárolták a volt Esterházy grófi pince épületét, és elkezdték kialakítani a borászati üzem központját.

Tovább »

Kapcsolat

  • +36 87 436687
  • +36 30 2179283 +36 30 5972337
  • +36 87 436687
  • info@nagyesnagyboraszat.hu

Facebook

Oldal üzemeltető: Nagy és Nagy Borászat Kft.  /  Webmaster: Kreátor