Adatkezelési nyilatkozat

A nagyesnagyboraszat.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Nagy és Nagy Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében történik, a megrendelés teljesítéséhez szükséges, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat a 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

Személyes adatait harmadik félnek kizárólag célhoz kötötten adjuk át, hogy a megrendelést szerződésnek megfelelően tudjuk teljesíteni. Alvállalkozóink, megbízottjaink a tőlünk származó vásárlói személyes adatokat, külön engedélyünk nélkül semmilyen módon és formában nem őrizheti, nem használhatja és adhatja át további személyeknek.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges-megadandó adatok
név:
e-mail cím:
telefonszám:
irányítószám:
település:
utca, házszám:
emelet, ajtó:

A regisztráció, vásárlás (megrendelés) során a Személyes adatainak megadásával a fenti adatvédelmi rendelkezéseket elfogadja, azokat szerződésünk elválaszthatatlan részének tekinti.
A szolgáltató adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-80946/2014

Adatkezelési nyilatkozat | PDF »